Számmisztikai és névelemzés

Rendeld meg ajándékba, születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy....


Számmisztikai és névelemzés
Tartalmazza:
Az Ön születésének hét titkát, és a benne rejlő hét törvényt, ami meghatározza az Ön sorsát.

A születési képlet hét legfontosabb része
 A gondolkodás törvényét, a belső személyiséget, az érzelemvilágot, vagyis az érzelmek törvényét, a cselekedetek törvénye, a sors útjának törvénye, a sors törvénye.

Többletszám (ok): Azt mutatja meg, hogy melyek azok a képességek, illetve feladatok, amikre különösen oda kell figyelnie élete során, vagyis a támogatás törvénye. Hiányszám (ok): Azt mutatja meg, hogy mik azok területek az életben, amikkel kapcsolatos értékítélete nincs a helyén, mik azok a dolgok, amiket a leginkább meg kell tanulnia, vagyis a tanulás törvénye.

A számmisztikai mátrix 9 titka, ami valójában egy energetikai térkép, mely megmutatja Önnek, hogy a születési képletében szereplő számok nem csak külön-külön, hanem összefüggésében is értelmezhetőek.   Az Ön személyes lehetőségeinek mátrixa: lehetőséget ad olyan területek kiteljesítésére is, melyek veleszületett képességekként ugyan nem jelentek meg, de egy tanulási folyamat eredményeképpen megkaphatjuk őket. 

Az Ön életének 12 mágikus titka: egy mágikus négyzet, mely a születési képletből kiindulva a 12 legfontosabb életterületre, illetve tulajdonságra nézve ad Önnek útmutatást.  A 12 életterület: energia és lelkesedés, család, nagylelkűség, emberszeretet, intuíció, életöröm, karma, szerelem, pénz, önfejlesztés, lehetőségek, filozófia.

Az aktuális év: Vannak területek az életben, melyek évről évre más energiákat kapnak, ezért nem árt tudni, hogy mikor, milyen energiahatások érvényesülnek, mert így jobban kihasználhatjuk a lehetőségeinket az adott évben. A hat terület, ami évről évre változik: energia és a lelkesedés, a család, az intuíció, az életöröm, a lehetőségek, és a filozófia. Az aktiválódó szögcsúcsok elemzése, a lelki érettség elérésének kora.  Ez a kor az első aktiválódás pillanata, a lelki érettség elérése után 9 évente történik egy nagy aktiválódás az életében. Ezeket a 9 évig tartó aktiválódásokat, szögcsúcsoknak hívjuk. Az Ön személyes éve: Szintén kiszámítható a születési képletből. Amint betölti születésnapját, azonnal érvénybe lép az elkövetkezendő év minősége. 

Névelemzés: A név identitást kölcsönöz, a világban betöltött szerepre utal. A név képességekkel ruház fel. Kijelöli számunkra a határokat, megadja a számunkra a szerepünket, testet ad a tapasztalásainknak. A névben éljük meg magunkat. Mit jelent a családnév? A családnév a földi feladat megjelenítője. Mit jelent a keresztnév? A keresztnév a feladat megvalósítási területe. Egyéniségünket, a megvalósítás formáját mutatja meg. Mit jelent a teljes névszám? Az Ön neve is egy rezgés, ami megmutatja, milyennek látják az emberekA nem használt keresztnév a rejtett személyiségre utal! Neve számai alapján, névmátrixot rajzolhat fel. Ennek az energiamintázatnak köszönhetően rengeteg információt kaphat magáról.   Milyen területeket mutatnak az energiavonalak? Ezek a vonalak azt mutatják Önnek, hogy mennyire tudatos az életben az a terület, amit az energiavonal képvisel. 

Az elemzés kb. 40-45 oldalas. Rendelhető: PDF formátumban E-mailben, nyomtatva, spirálozva, fóliázva A4 méretben postai úton.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése