Obszidián, Unakit



Obszidián


Az obszidián a gyökércsakrába kapcsolódik, és a feloldódás köve. Az obszidiánok gyorsítják a sebek gyógyulását, és hatásosak a gyulladásokkal szemben. Pozitívan hatnak allergia esetén. Minden síkon oldják és megszüntetik az energiaáramlás blokádjait, jó földelők, félelmek és depresszió Fokozzák a vérellátást, erősítik a beleket. Élénkítik az emésztést. Alkalmazhatjuk csont -, lágyék - és izomfájdalmak, illetve gyulladások esetén is.

Igazi gyógykő a sokk és traumák feldolgozásában, a testi és lelki fájdalmakat pedig elmulasztja.


Unakit


Zöld alapon barnás - vöröses foltokkal tarkított gyönyörű kő. Eleme a Föld.  Az Unakit Föld eleme segít bennünket abban, hogy minden élethelyzetben szilárdak maradjunk és megőrizzük erőnket. Önrendelkezésre és a saját legbelső lényünkhöz való hűségre tanít. A napfonat csakra és a szívcsakra harmonikus működését segíti.

Gyógyhatása: Az unakit jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést. Rezgésével erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé. Az unakitot alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert. Javítja a belek, a máj és a tüdő működését is. 


Lelki területen az unakitnak tulajdoníthatóan gyorsabban felépülünk a sorscsapások és lelki megrázkódtatások után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése