Számmisztikai tanfolyam





Számmisztikai és Névelemzés tanfolyam


Mit várhatsz a tanfolyamtól?

Megtanuljuk, a születési képlet hét legfontosabb részét, és kiszámítását.
A gondolkodás törvényét, a belső személyiséget, az érzelemvilágot, vagyis az érzelmek törvényét, a cselekedetek törvénye, a sors útjának törvénye, a sors törvénye.
Többletszám (ok): Megtanuljuk, hogyan számoljuk ki, hogy melyek azok a képességek, illetve feladatok, amikre különösen oda kell figyelnie mindenkinek élete során, vagyis a támogatás törvénye. 
Hiányszám (ok): Megtanuljuk, hogyan számoljuk ki, hogy mik azok területek az életben, amikkel kapcsolatos értékítéletünk nincs a helyén, mik azok a dolgok, amiket a leginkább meg kell tanulnunk, vagyis a tanulás törvénye.

A számmisztikai mátrix 9 titka, ami valójában egy energetikai térkép, mely megmutatja, hogy a születési képletében szereplő számok nem csak külön-külön, hanem összefüggésében is értelmezhetőek.   A személyes lehetőségeinek mátrixa: lehetőséget ad olyan területek kiteljesítésére is, melyek veleszületett képességekként ugyan nem jelentek meg, de egy tanulási folyamat eredményeképpen megkaphatjuk őket. 

Az élet 12 mágikus titka: egy mágikus négyzet, mely a születési képletből kiindulva a 12 legfontosabb életterületre, illetve tulajdonságra nézve ad útmutatást.
 A 12 életterület: energia és lelkesedés, család és barátok, nagylelkűség, emberszeretet, intuíció, életöröm, karma, szerelem szeretet, pénz, önfejlesztés-tanulás, lehetőségek, filozófia.

Az aktuális év: Megnézzük, melyek azok a területek az életben, melyek évről évre más energiákat kapnak, ezért nem árt tudni, hogy mikor, milyen energiahatások érvényesülnek, mert így jobban kihasználhatjuk a lehetőségeinket az adott évben.
A hat terület, ami évről évre változik: energia és a lelkesedés, a család, az intuíció, az életöröm, a lehetőségek, és a filozófia.

Az aktiválódó szögcsúcsok elemzése, a lelki érettség elérésének kora.
Ez a kor az első aktiválódás pillanata, a lelki érettség elérése után 9 évente történik egy nagy aktiválódás az életében. Ezeket a 9 évig tartó aktiválódásokat, szögcsúcsoknak hívjuk, melyeknek számítását, és elemzését szintén megtanuljuk.

Az személyes év: Szintén kiszámíthatjuk a születési képletből. Amint betöltjük születésnapunkat, azonnal érvénybe lép az elkövetkezendő év minősége. 

II. rész: Névelemzés:

A név identitást kölcsönöz, a világban betöltött szerepre utal. A név képességekkel ruház fel. Kijelöli számunkra a határokat, megadja a számunkra a szerepünket, testet ad a tapasztalásainknak. A névben éljük meg magunkat.
Mit jelent a családnév? 
Mit jelent a keresztnév?   
Mit jelent a teljes névszám?
Megtanuljuk a számítást, hogy nevünk számai alapján hogyan tudunk felrajzolni egy névmátrixot.  Ennek az energiamintázatnak köszönhetően rengeteg információt kaphatunk magunkról.   
Milyen területeket mutatnak az energiavonalak? Ezek a vonalak azt mutatják, hogy mennyire vagyunk tudatosak az életben, mi az a terület, amit az energiavonal képvisel.  

A tanfolyam végén, mindenki egy saját alapelemzéssel, és egy saját névelemzéssel térhet haza, mely a jövőbeni gyakorlás során támpontot nyújt majd.

A tanfolyam ára: 18.000 Ft. (számlaigényedet kérlek, jelezd E-mailben a jelentkezéskor)

Helyszín: Létszámtól függő

Az ár tartalmazza: A tanfolyam teljes anyagát Cd-n, + nyomtatott jegyzeteket, érkezéskor kávé, tea, némi harapnivaló, és az ebédet.

A tanfolyamra semmit sem kell hoznod, mindent biztosítok, amire szükséged lesz.
Kérlek, hogy kipihenten érkezz a kezdés előtt fél órával, hogy lélekben is igazából megérkezz.

Bővebb információ és jelentkezés E-mailben: ezo.hokuszpok@gmail.com

1 megjegyzés: